12 پروژه سرمایه گذاری خارجی در خراسان جنوبی در حال ساخت است

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی، مرتضی ذاکریان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی در دیدار با نماینده مردم شهرستان های سربیشه و نهبندان هم به بررسی مسائل مالیاتی استان پرداخت.

ذاکریان با اشاره به روند نزولی مالیات ستانی در استان طی سه سال گذشته ابراز امیدواری کرد که این امر موجب کاهش فشار مالیاتی بر مردم استان شود و با پیگیری‌های انجام شده، این روند در سال جاری نیز ادامه داشته باشد.

ذاکریان همچنین از رشد پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۲ پروژه سرمایه‌گذاری خارجی در استان در حال ساخت است که نشان‌دهنده جذابیت خراسان جنوبی برای سرمایه‌گذاران خارجی است.

وی با اشاره به افتتاح قریب‌الوقوع نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی سربیشه، بیان کرد: سرمایه گذار آمادگی برای توسعه این پروژه تا ۵۰ مگاوات دیگر را اعلام کرده است.

ذاکریان همچنین از اعلام آمادگی سرمایه‌گذارانی برای فعالیت در زمینه مس و سنگ‌های ساختمانی در شهرستان‌های نهبندان و سربیشه خبر داد و افزود: دکتر نخعی قول پیگیری برای فراهم شدن زمینه جذب این سرمایه‌گذاری‌ها را داده‌اند که می‌تواند تحول بزرگی در اقتصاد این مناطق ایجاد کند.

۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴