میزان سرمایه‌گذاری خارجی در سال گذشته ۱۰۲ میلیون دلار

به گزارش روابط عمومی اقتصاد و دارایی استان کرمان، صادق سلطانی نژاد امروز جمعه ۲۶ اردیبهشت در آئین افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات سرمایه گذاری استان گفت: سهم استان کرمان در اشتغال بخش صنعت و معدن و خدمات پایین و در کشاورزی بالاست و تلاش بر این است جبران عقب‌ماندگی‌ها انجام شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان بیان کرد: ۱۹ شهرک و ۲۵ ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی در استان داریم و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی جازموریان در حال پیگیری است.

وی اظهار کرد: خودروسازی‌های استان کرمان سهم ۹ درصدی تولید را در کشور دارند و بزرگ‌ترین تولیدکننده لاستیک هستیم.

سلطانی‌نژاد با اشاره به ظرفیت پنج فرودگاه فعال استان افزود: استاندار کرمان گفتمان سرمایه‌گذاری را در همه ارکان ایجاد کرده و ساختارهای مورد نیاز ایجاد شده و خلاءهای اقتصادی از جمله عدم توجه به صنایع کوچک و متوسط در ماه‌های اخیر دنبال شده زیرا می‌توانند سهم زیادی در اشتغال و درآمد پایدار داشته باشند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان در بخش دیگر سخنانش با اشاره به هدف ایجاد مرکز خدمات سرمایه‌گذاری تصریح کرد: فرآیندهای سرمایه‌گذاری استان در این مرکز ارائه خواهد شد و تسهیل‌گری و حمایت از سرمایه‌گذاری بحث اول ماست و فرصت‌های سرمایه‌گذاری باید تکمیل شود.

وی گفت: رفع مشکلات سرمایه‌گذاران، بهبود فضای کسب و کار، راهبری درگاه ملی مجوزها، احصاء مشکلات، تامین مالی و کاهش زمان استعلامات باید دنبال شود.

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱