بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد از نمایشگاه مشهد اینوكس - فاینكس

به گزارش شادا، رضا خواجه نائینی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد، به همراه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خراسان رضوی و جمعی از مدیران استانی از نمایشگاه تخصصی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی (مشهد اینوکس-فاینکس ۱۴۰۴) بازدید کردند.

نخستین نمایشگاه تخصصی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی (مشهد اینوکس-فاینکس ۱۴۰۴) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد با از دیروز ۳۱ اردیبهشت‌ماه در مشهد کار خود را آغاز کرد.

هدف از برگزاری این رویداد معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهر مشهد، تقویت تعاملات اقتصادی و ارتقای سواد مالی در راستای توسعه نظام مالی کشور است.

نمایشگاه مشهد اینوکس-فاینکس ۱۴۰۴ تا سوم خردادماه میزبان بازدیدکنندگان، سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی خواهد بود و فرصتی برای تبادل نظر و ایجاد همکاری‌های جدید در حوزه‌های مالی و اقتصادی فراهم می‌آورد.

۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳