ضرورت ایجاد منطقه آزاد اقتصادی در حوزه فناوری اطلاعات در استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی، سید حامدحسینی در جلسه حمایت از حوزه اقتصاد دیجیتال خراسان رضوی که با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، مشاور عالی استاندار و رئیس کارگروه فناوری، تحول دیجیتال و اقتصاد دانش بنیان استانداری ونمایندگان بخش خصوصی برگزار شد، در خصوص وضعیت استان در حوزه اقتصاد دیجیتال اظهار کرد: خراسان رضوی ظرفیت بدل شدن به قطب دوم و پیشرو در حوزه اقتصاد دیجیتال در کشور را داراست.

وی با تاکید بر ایجاد منطقه آزاد اقتصادی در حوزه فناوری اطلاعات در خراسان رضوی افزود: ایجاد منطقه آزاد اقتصادی در حوزه فناوری اطلاعات در استان ضروری است زیرا ایجاد منطقه آزاد اقتصادی آی. سی. تی در استان فرصت ویژه ای برای رشد اقتصادی استان رقم خواهد زد که البته نیازمند زیرساخت‌های اساسی است، بر همین اساس مقرر شده است کار گروهی برای منطقه آزاد اقتصادی آی. سی. تی در استان شکل گیرد.

نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی با اشاره به وضعیت ویژه کشور و جنگ تحمیلی 12 روزه بیان کرد: با توجه به شرایط ویژه کشور برای برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان مشکلاتی بوجود آمده است. در راستای حمایت از این شرکت‌ها در استان انعقاد تفاهم نامه ای میان پارک علم و فناوری خراسان رضوی با تامین اجتماعی در زمینه استمهال حق بیمه و استمهال تسهیلات بانکی شرکت‌های مذکور در بازه زمانی 3 ماهه، افزایش تفویض اختیارات برای مدیران استانی در حوزه اقتصاد دیجیتال و ... الزامی است.

حسینی با اشاره به اینکه اخیرا برخی از اختیارات هیات وزیران به استانداران تفویض شده است، خاطرنشان کرد: اختیارات هیات وزیران در اتخاذ تصمیمات در رابطه با وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها (بجز اختیارات موضوع اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی) به وزرا و معاونین رئیس جمهور و اختیارات هیات وزیران در اتخاذ تصمیمات در حوزه جغرافیایی هر استان (بجز اختیارات موضوع اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی) به استانداران تفویض شده است. با توجه به شرایط ویژه کشور تفویض اختیارات به مدیران استانی دستگاه ها نیز باید افزایش یابد که نیازمند مطالبه است.

                                                       

۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶