🔸️ به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام، فیض اللهی با بیان اینکه بانکهای دولتی و خصوصی مکلفند به نمایندگی از شرکتهای کارگزاری با انعقاد قرارداد نسبت به دریافت سفارش فروش سهام بورسی و فرابورسی متعلق به دارندگان سهام عدالت اقدام کنند، گفت : سهامدارانی که قصد فروش ۳۰ درصد از سهام خود را دارند ابتدا باید در سامانه سهام عدالت روش مستقیم را انتخاب و سپس جهت فروش به شعب بانکی که شماره شبای آن حساب را در سامانه معرفی کردهاند مراجعه کنند و با تکمیل فرمهای مربوط نسبت به تکمیل سفارش فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت خود و تعهد نامه مربوطه اقدام نمایند.
🔸️ فیض اللهی گفت: برای انتخاب روش مستقیم تا ساعت ۲۴ روز ۱۵ خرداد ماه فرصت وجود دارد و این تاریخ تمدید نخواهد شد.
🔸️ فیض اللهی افزود : افراد تصمیم خود را با دقت بگیرند، زیرا امکان ویرایش وجود ندارد و ضمنا اگر شماره شبا را در سامانه سهام عدالت ثبت نکرده باشند، تا زمان تأییدنشدن این شماره، یا در حال بررسی بودن آن ، قادر به تکمیل فرم درخواست فروش نخواهند بود و لذا از مراجعه بی ثمر به بانک پرهیز کنند.
🔸️ وی گفت : ضروری است بانک ها، اقدامات و تمهیدات لازم را به قید فوریت در خصوص دریافت سفارش فروش سهام متعلق به دارندگان سهام عدالت از تاریخ ۱۵ خرداد ماه 1399 مطابق دستورالعمل اجرایی، انجام دهند و هم استانی های گرامی در صورت مشاهده تخلف و عدم همکاری بانک ها، با شماره تلفن 084-33333660 اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام تماس و گزارشات خود را اطلاع دهند.