به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی سمنان جلسه بررسی مسایل و جمع بندی مشکلات اجرای طرح شتابا(شبکه توانمندسازی ایتام در بورس ایران) در استان سمنان، با حضور مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیر کل امور اقتصادی و دارایی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ر­ه)، مدیر عامل شرکت مخابرات، نماینده دادگستری، مدیر تالار بورس و مدیر کارگزاری مفیددر محل استانداری سمنان برگزار گردید.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره)، با اشاره به توضیحاتی در خصوص اجرای طرح شتابا(شبکه توانمندسازی ایتام در بورس ایران) و لزوم حمایت از افراد تحت پوشش
و برنامه­ریزی در خصوص آتیه این افراد، بر ضرورت رفع مشکلاتی همانند قیم نامه، شماره تلفن و ... تأکید نمودند.
خلیلی­ خواه، نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان، با اشاره به اهمیت توانمندسازی ایتام و ثروت ­آفرینی برای اقشار آسیب­ پذیر جامعه، بر هماهنگی با سازمان بورس و اوراق بهادار بمنظور پذیرش تجمیعی قیومیت کمیته امداد امام خمینی(ر­ه) برای ایتام تأکید نمودند و عنوان داشتند، با توجه به عدم آگاهی کافی این افراد از بازار سرمایه و بورس، این امر نیازمند فرهنگ سازی، آموزش و ... می­ باشد. همچنین ایشان با تأکید بر سودآوری اجرای این طرح در بلندمدت، بر لزوم تأمین سرمایه اولیه و سرمایه گذاری در صندوق­های سرمایه گذاری و حضور غیرمستقیم این افراد در بازار اشاره نمودند.
در این جلسه سلامتی، مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان، ضمن بیان اهمیت اجرای طرح در راستای توانمندسازی ایتام استان، بر پیگیری هرچه سریعتر موضوع قیومیت کمیته امداد به صورت تجمیعی برای همه ایتام و دریافت شماره تلفن به منظور ثبت در سامانه سجام تأکید نمودند.