طی مراسمی، از زحمات پرستو یاری، ذیحساب سابق پزشکی قانونی تقدیر و طی حکمی از طرف خزانه دار کل کشور، الهام احمدی به عنوان ذیحساب جدید پزشکی قانونی استان منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام ،نماینده وزیر اقتصاد در استان در این نشست گفت: محیط کار و نوع فعالیت در پزشکی قانونی بسیار سخت و با توجه به ساخت و سازاین چند سال اخیر ، شرایط کاری برای ذیحسابان بسیار دشوار بوده است و امیدواریم ذیحساب جدید با توجه به سابقه ای که دارد با رویکرد مشاوره و همیاری با پزشکی قانونی در راه رسیدن به اهداف سازمانی همکاری لازم را داشته باشد .
رشنوادی افزود: یکی از محوری ترین و اساسی ترین کار مدیریت، قانون گرایی است و یک مدیر توانا باید اصول کارش براساس قانون باشد .
سعید رشنوادی در ادامه از شغل ذیحسابی به عنوان یکی از شغلهای حساس یاد کرد و افزود : ذیحسابان در راس کنترل قانون هستند و باید همه کارهایشان در چهارچوب قانون باشد.
سعید رشنوادی، مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام گفت: شرایط کار ، محیط کار و نوع فعالیت در پزشکی قانونی بسیار سخت است و ذیحساب باید با رویکرد مشاوره و همکاری با پزشکی قانونی همکاری نماید.
طهماسبی نیز در این جلسه در خصوص نوع و نحوه فعالیت و سختی کار در پزشکی قانونی توضیحاتی را ارائه و به نقش چشمگیر پزشکی قانونی در ایام اربعین اشاره کرد .
در این نشست دکتر طهماسبی، از پرستو یاری، ذیحساب سابق این اداره کل، بابت زحمات و تلاشهای وی طی مدت حضور در این اداره کل تقدیر و برای ایشان در ادامه راه آرزوی سلامتی و موفقیت کرد .