واحدهای تولیدی كه به هر دلیلی تعطیل و راكد شده اند جزو اولویت ها هستند و باید به سرعت فعال شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان علیرضا دیانی مدیر کل اقتصادی استان در دیدار با محمد رضا باقری مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان بیان نمود: واحدهای تولیدی که به هر دلیلی تعطیل و راکد شده اند جزو اولویت ها هستند و باید به سرعت فعال شوند که این امرباعث افزایش راندمان تولید و راه رسیدن به توسعه اقتصادی است.

در ادامه مدیر کل اقتصادی اظهار نمود : با توجه به استقبال سرمایه گذاران خارجی به این استان باید یک منطقه ای جداگانه برای استقرار آنان در نظر گرفته شود که این امر سبب تسهیل در فرآیند جذب سرمایه گذار خارجی می شود.

در ادامه باقری مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان پیشنهاد نمود:برای تسهیل در فرآیند جذب سرمایه گذار دستگاه های اجرایی مرتبط با این موضوع یک نماینده معرفی نمایند تا در محل شهرک صنعتی استان مستقر گردند ، که این امر سبب تسریع در امور سرمایه گذاران می شود.

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۳
آخرین بروزرسانی: