ششمین جلسه مركز خدمات سرمایه گذاری استان سمنان

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان در ابتدای جلسه علیرضا دیانی نماینده وزیر و مدیرکل اقتصادی استان و نایب رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری به ارائه گزارشی از عملکرد مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان طی شش ماهه نخست سال جاری پرداخت.

دیانی در ادامه اظهار داشت:دریافت 4 مجوز سرمایه‌گذاری خارجی، تدوین 31 مورد موافقت اولیه شروع کسب ‌و‌کار (مجوزهای بی‌نام) و تهیه کیف سرمایه‌گذاری متشکل از کتاب توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی استان سمنان، کتاب توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان‌های استان سمنان، موافقت ‌اولیه شروع کسب و کار به زبان فارسی و انگلیسی و لوح فشرده توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی استان سمنان اشاره نمود و بیان داشت کتاب توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی استان و شهرستان‌های استان به زبان انگلیسی نیز در دست تدوین است.

در ادامه کرمانی فرماندار شهرستان سرخه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری آن شهرستان را ارائه نمودو گزارش از آخرین وضعیت اطلس سرمایه‌گذاری استان توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مطرح شد.

در انتهای جلسه مهندس هاشمی استاندار سمنان بر ضرورت همکاری و همدلی دستگاه‌های اجرایی در تکمیل موافقت اولیه شروع کسب و کار و بهبود شرایط جذب سرمایه‌گذاری در استان تاکید نمودند و با اشاره به اهمیت راه‌اندازی پرتال اطلس سرمایه‌گذاری استان، احکام اطلس سرمایه‌گذاری برای دستگاه‌های اجرایی استان را جهت ابلاغ به علیرضا دیانی مدیرکل اقتصادی و نایب رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان اعطا نمودند.

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۳
آخرین بروزرسانی: