مدیر كل امور اقتصادی و دارایی استان تهران: مولدسازی واقعی نیازمند مشاركت مسئولانه دستگاه های اجرائی است.

نشست کارگروه استانی مولدسازی دارایی‌های دولت، با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان تهران در سالن جلسات طبقه دوازدهم استانداری برگزار شد. ریاست این نشست بر عهده سید کمال‌الدین میرجعفریان، معاون عمرانی استاندار تهران بود.

در این جلسه که با هدف پیگیری اجرای مصوبات پیشین و ارائه گزارش اقدامات دستگاه‌های اجرایی تشکیل شد، داود طبرسا مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران و عبدالکریم اونق معاون نظارت مالی و رئیس خزانه معین استان نیز حضور داشتند.

در جریان این نشست، داود طبرسا با تأکید بر اهمیت شناسایی دقیق و بهره‌برداری بهینه از دارایی‌های مازاد دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت:
«مولدسازی واقعی زمانی محقق می‌شود که همه دستگاه‌ها با نگاه توسعه‌محور و مسئولانه، اطلاعات املاک و دارایی‌های مازاد خود را به‌روز، شفاف و کامل ارائه دهند و در اجرای مصوبات کارگروه، فعالانه مشارکت داشته باشند.»

وی همچنین با اشاره به نقش تسهیل‌گر اداره کل امور اقتصادی و دارایی در فرآیند مولدسازی، آمادگی این اداره کل را برای ارائه حمایت‌های فنی، کارشناسی و نظارتی به دستگاه‌های اجرایی اعلام کرد.

بر اساس مفاد دعوت‌نامه رسمی این نشست، ارائه گزارش توسط دستگاه‌های اجرائی دارای املاک مازاد از جمله محورهای اصلی جلسه بود.

۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶