سود سهام عدالت برای 410 هزار نفر از مردم قم واریز می‌شود

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان با بیان اینکه سود سهام عدالت به زودی به حساب سهامداران واریز می شود، گفت: سود سهام عدالت برای 410هزار نفر از مردم قم واریز می‌شود.

مهدی فراهانی افزود: تعداد ۶۹۱ هزار نفر مشمول طرح سهام عدالت در استان قم هستند  که از این تعداد ۲۹۰ هزار نفر (معادل ۴۲ درصد)، روش مستقیم را برای مدیریت سهام عدالت خود انتخاب کرده‌اند، و ۴۰۱ هزار نفر یعنی معادل ۵۸ درصد از دارندگان سهام عدالت، روش غیرمستقیم را برگزیده‌اند.

وی با بیان اینکه سهامدارانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند، عضو شرکت سرمایه‌گذاری استانی هستند افزود: شرکت سهام عدالت استان قم با نماد «وسقم» در بازار سرمایه فعالیت می‌کند تا شهروندانی که روش غیرمستقیم سهام عدالت را انتخاب نموده‌اند از سود و منافع آن، بهره‌مند شوند.

وی توضیح داد: در ابتدای امر 401 هزار نفر عضو شرکت سرمایه گذاری استان قم بودند که وارثان متوفیان نیز به آمار اضافه شده و اکنون وارثان نیز بنا بر تقسیم ارث، به 410 هزار نفر رسیده‌اند.

فراهانی با بیان اینکه تاکنون ۶ شرکت از استان قم در بازار سرمایه پذیرفته و حضور دارند، افزود: «شرکت سرمایه‌گذاری استان قم» که سهامداران سهام عدالت، شرکای آن هستند در کنار پنج نام دیگر با عنوان «شرکت معادن منگنز ایران»، «شرکت ایران مرینوس»، «شرکت عطرین نخ قم»، «شرکت سرمایه‌گذاری معیار صنعت پارس» و «شرکت آریان کیمیا تک»  از استان قم در بورس حضور دارد. 

۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۰

برچسب‌ها