مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی با صدور پیامی روز معلم را تبریک گفت

نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی با صدور پیامی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت مقتدای اندیشه و فقاهت استاد مرتضی مطهری روز معلم را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی در این پیام آمده است.

بسم الله الرحمن الرحیم

«الَّذینَ یؤْمِنُونَ بِالْغَیبِ وَ یقیمُونَ الصَّلاةَ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ ینفِقُونَ»

فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت، سالروز شهادت مقتدای اندیشه و فقاهت، استاد مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام معلّم، فرصتی مغتنم برای پیوند زدن دو مفهوم والای «شهادت» و «تعلیم و تربیت» است.

شهید مطهری، چراغ فروزانی بودند که در مسیر روشنگری جامعه، جان خود را در طبق اخلاص نهادند تا درخت علم و آگاهی در این سرزمین، ریشه دار و استوار بماند.

اینجانب شهادت این معلم شهید و فیلسوف فرزانه را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و جامعه فرهنگی و دانشگاهی کشور تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد متعال برای روح مطهر آن شهید گرانقدر، علو درجات مسئلت دارم. از سوی دیگر، ۱۲ اردیبهشت یادآور رسالت خطیر کسانی است که در سنگر تعلیم و تربیت، مشعل دانش را به نسل آینده می سپارند.

معلمان عزیز، سرمایه های اصلی این مرز و بوم هستند که با مجاهدت خاموش خود، بزرگ ترین دارایی یک ملت یعنی "انسان متخصص و متعهد" را پرورش می دهند. ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه رهبر شهید و شهید مطهری (ره)، این روز مبارک را به تمام معلمان فرهیخته، اساتید دانشگاه ها، مربیان فنی و حرفه ای و تمامی تلاشگران عرصه علم و دانش در استان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

بی شک، تحقق شعار سال  «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی» در گرو تربیت نسلی آگاه، کارآفرین و متعهد به نظام جمهوری اسلامی ایران است که ثمره زحمات بی دریغ شما معلمان عزیز می باشد.

از خداوند منان برای تمامی معلمان استان، توفیقات روزافزون، سلامتی و بهروزی مسئلت دارم.

سعید ملااسماعیلی

نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۲

برچسب‌ها