تحقق بیش از ۱۶ همت درآمدهای عمومی خراسان رضوی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: طی چهار ماهه ابتدای سال جاری ۱۶.۲ همت از درآمدهای عمومی استان وصول شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کلامور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی، سیدحامد حسینی با اشاره به درآمدهای عمومی خراسان رضوی طی چهار ماهه ابتدایی سال جاری اظهار کرد: میزان درآمدهای عمومی مصوب برای استان طی سال جاری ۸۰.۸ همت می باشد که نسبت به سال گذشته از رشد حدود ۷۸ درصدی برخوردار است این درحالی است که مصوب درآمدهای عمومی استان برای چهار ماهه ابتدای سال جاری ۲۶.۹ همت می‌باشد که در این مدت ۱۶.۲ همت وصول گردیده است.

وی افزود: وصول این رقم نشان از رشد ۶۶.۹ درصدی درآمدهای عمومی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته و مازاد وصول درآمدها طی این مدت ۶.۵ همت می‌باشد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی با اشاره به اینکه درآمدهای مالیاتی استان ۹۶ درصد از کل درآمدهای عمومی را تشکیل می‌دهد، بیان داشت: میزان درآمدهای مالیاتی مصوب برای چهار ماه ابتدایی سال جاری ۲۶.۲ همت است که از این میزان ۱۵.۵ همت درآمد وصول شده است. رشد وصول درآمدهای مالیاتی در این مقطع زمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰ درصد می‌باشد.

وی در خصوص درآمدهای غیرمالیاتی مصوب خراسان رضوی ادامه داد: درآمدهای غیرمالیاتی مصوب استان در سال جاری ۱.۹ همت می‌باشد که از این میزان بیش از ۶۶۳ میلیارد تومان مربوط به مصوب چهار ماهه امسال است.

حسینی با اشاره به وصول درآمدهای غیرمالیاتی در استان طی مدت مذکور تصریح کرد: تاپایان تیرماه امسال بیش از ۶۵۴ میلیارد تومان درآمدهای غیر مالیاتی در استان وصول شده است که رشد ۱۶ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۰
آخرین بروزرسانی: ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۰

برچسب‌ها