سیاست‌گذاریم نه متولی

به گزارش شبكه اخبار اقتصادي و دارايي (شادا)، سيدمصطفي رضوي با بيان اين مطلب گفت: دولت قصد دارد شوراي فناوري اطلاعات را در حوزه وظايف قانوني خود فعال كند تا يك انتظام بين واحدهاي it وزارتخانه هاي مختلف ايجاد شود.
وي افزود: شوراي فناوري اطلاعات كشور زيرنظر رئيس جمهور و با عضويت 9 نفر از جمله وزراي ارتباطات، بهداشت و درمان ، كشور ، علوم ، آموزش و پرورش ، صنعت معدن و تجارت، دادگستري، اطلاعات، دفاع، تعاون، كار و رفاه اجتماعي و اقتصاد و همچنين رئيس كل بانك مركزي و معاون راهبردي رئيس جمهور مي باشد.
وي درخصوص نحوه فعاليت شوراي عالي فناوري اطلاعات وزارت اقتصاد نيز گفت: ساختار اين شورا بايد بازنگري شود تا بتواند فعاليت خود را بطور جدي دنبال كند؛ ضمن اينكه مصوبات اين شورا ملاك تنظيم موافقتنامه هاي بودجه در حوزه it در سطح دستگاههاي اجرايي در سال 93 خواهد بود .
رئيس مركز نوسازي و تحول اداري وزارت اقتصاد تاكيد كرد: سياستهاي حاكم بر فناوري اطلاعات وزارتخانه هماهنگ با مصوبات شوراي فناوري اطلاعات كشور است.
وي تصريح كرد:عدم استفاده از اطلاعات به اندازه انتشار اطلاعات مي تواند موجب ناامني شود و ما به دنبال راهكاري هستيم تا موانع موجود براي دسترسي تصميم گيران اقتصادي به اطلاعات برطرف شود.
رضوي ابراز اميدواري كرد، نظامي براي گردش اطلاعات بين واحدهاي وزارتخانه تعريف شود تا اين واحدها بتوانند به كمك اطلاعات يكديگر، برآوردها و تصميم هاي اقتصادي مطلوبتري را اتخاذ نمايند. اين امر در شرايطي كه كشور در سال آتي بايد تصميمات راهبردي در زمينه يارانه ها و بهبود رشد اقتصادي ،كاهش تورم و كاهش اتكا به نفت اتخاذ نمايد حياتي است.
رئيس مركز نوسازي و تحول اداري وزارت اقتصاد تاكيد كرد: در توسعه it نبايد صرفا به مكانيزه كردن فرآيندهاي موجود بپردازيم بلكه بازمهندسي اهداف و راهبردهاي پيش رو بايد موردتوجه قرار گيرد؛ در غير اينصورت نمي توانيم در توسعه it موفق باشيم. اين امر بايد با برنامه هاي توسعه دولت الكترونيك در سطح ملي هم آهنگ و هم راستا باشد.
رضوي در پايان با تاكيد بر لزوم توجه به جوانب حفاظت از اطلاعات سازماني، از تلاش و برنامه ريزي اين دفتر براي دسترسي به اينترنت و بهره مندي از جريان مطلوب اطلاعات براي بدنه كارشناسي و مديران وزارتخانه خبر داد.
وي اضافه كرد: وضع موجود كه بدليل ملاحظات امنيتي در شبكه، تصميم گيرندگان و تصميم سازان در دسترسي به اطلاعات روز در شبكه جهاني دچار زحمت و معاذير مي باشند بهيچ وجه شايسته نيست و رويكرد اقتصاد مقاومتي، هشياري و تيزبيني بدنه تخصصي وزارت اقتصاد را ايجاد مي كند كه اين امر با دسترسي سهل به اطلاعات ممكن است.

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۲:۵۳
آخرین بروزرسانی: