در جلسهاستاندار کهگیلویه و بویراحمد با کارمندان اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان که درروز 13خرداد 1402در محل سالن جلسات اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد ،استاندارضمن قدردانی از افتخار آفرینی ورزشکاران به ویژه بانوان به شریف پور مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کهگیلویه و بویراحمددستور ویژه داد تا زمینه تدوام افتخار آفرینی ها به ویژه در بخش بانوان را فراهم کند.
وی در این جلسه گفت: ورزشکاران کشورمانافتخارات زیادی را به دست آوردند مخصوصا دختران و بانوان کشورمان که با افتخار آفرینی پرچم مقدس کشورمان را به اهتزاز در آوردند این ها همه افتخار برای کشور و بانوان است که باید آن را ارج نهیم.
در همین راستا شریف پور میرکل امور اقتصادی و دارایی استان در خصوص فراهم نمودن امکانات ورزشی برای کارمندان خصوصا بانوان قول مساعد داد.
در همین راستا شریف پور صبح امروز از تهیه امکانات ورزشی و تهیه قراداد با سالنهای ورزشی برای کارمندان مخصوصا بانوان درزمینه ورزشهای استخر ، والیبال ، تنیس و ورزشهایی که در استان هستند خبر داد.