به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان، علیرضا دیانی، نماینده وزیر و مدیرکل اقتصادی استان، ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و عرض تسلیت به مناسبت ایام ماه محرم، از تمامی زحمات صورت گرفته در شبکه بانکی استان در راستای رونق تولید و رشد و توسعه استان، تقدیر و تشکر نموده و خواستار تلاش و همکاری مضاعف در جهت اجرایی نمودن شعار سال جاری(مهار تورم، رشد تولید) با توجه به نوع وظایف محوله گردید.
مدیر کل اقتصادی استان ضمن اشاره به جلسات فصلی وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی و تأکید ایشان در حوزه پایش و نظارت بر عملکرد بانک­ها و بیمه ­های استان، عنوان نمود: استفاده از ظرفیت­های موجود در بانکهای خصوصی باید در دستور کار قرار گیرد و بانک­های خصوصی استان، نقش پررنگتری در رونق تولید و رشد اقتصادی استان، ایفا نمایند.
در ادامه دیانی نماینده وزیر اظهار نمود: میزان سپرده بانکی استان بنابر بر اعلام بانک مرکزی در 3 ماه سال 1402، معادل 508447 میلیارد ریال (0.67 درصد از کل کشور) ، میزان تسهیلات معادل 436945 میلیارد ریال(0.75 درصد از کل کشور) و نسبت تسهیلات به سپرده، معادل 85.9 درصد می باشد.
در ادامه مدیر کل اقتصادی استان بیان نمود: بیش از 45.6 درصد منابع در اختیار بانک­های دولتی استان سمنان است، اما 51.9 درصد تسهیلات در این بانک­ها پرداخت گردیده و بیش از 75.9 درصد مطالبات در این بخش می­ باشد.
در ادامه علیرضا دیانی بر عملکرد نامطلوب بانک­های خصوصی و فشار بیش از اندازه بر بانک­های دولتی به ویژه در بخش تسهیلات تکلیفی(تبصره 18، تبصره 16، ازدواج، فرزندآوری و ...) اشاره نمود.
در ادامه مدیر کل اقتصادی استان ضمن بیان اهمیت موارد تفویض اختیار وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی در جهت تسهیل در انجام امور، بر شناسایی موارد جدید قابل تفویض در استان در حوزه بانکی، تأکید نمود.
در ادامه داودی، مدیریت بانک ملت و دبیر شورای هماهنگی بانک­های استان سمنان، ضمن بیان گزارش آماری از عملکرد آن بانک، اهم مسایل و مشکلات موجود در شبکه بانکی بیان نمود.