مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد در این مراسم ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا (س) و روز مادرو سالروز تولد حضرت امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی، سالگرد شهادت الگوی اخلاص و عمل سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، محمد دهقان منشادی گفت: ‎نامگذاری سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) به نام روز زن نشان دهنده اهمیت نقش زن در اسلام و جایگاه انسانی در جامعه است.
وی گفت: بیشک نقش سازنده زنان ایران اسلامی در تمامی عرصههای توسعه اعم از علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و … بیبدیل است، از این رو باید کوشید تا با رفع موانع و کشف توانمندیهای آنان، زمینه حضور چشمگیر و تأثیرگذار این بخش از سرمایه انسانی جامعه را در توسعه کشور فراهم نمود.
در ادامه بانوان اداره کل ضمن تشکر از توجه اداره کل به جایگاه و منزلت زن به ارائه نظرات خود پرداختند.