۳۳ هزار و ۸۰۷ درخواست صدور مجوز از استان مرکزی در درگاه ملی مجوزها ثبت شد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی گفت: ۳۳ هزار و ۸۰۷ درخواست صدور مجوز از این استان از ابتدای سال جاری تا کنون در درگاه ملی مجوزها ثبت شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی ، سعید ملااسماعیلی افزود: ۱۲ هزار و ۳۶۵ مورد از مجموع درخواست های ثبت شده از این استان در درگاه ملی مجوزها مربوط به شهرستان اراک، پنج هزار و ۷۶۴ مورد ساوه، ۲ هزار و ۹۲۴ مورد خمین و بقیه مربوط به سایر شهرستان های استان است.

وی ادامه داد: از مجموع مجوزهای ثبت شده از استان مرکزی در درگاه ملی مجوزها ۲۱ هزار و ۸۲۱ مورد منجر به صدور مجوز شد، ۸۳ مورد لغو و ابطال، ۱۸۷ مورد در انتظار پاسخ استعلام، ۶۱۷ مورد در انتظار تایید مدارک توسط دستگاه، یک هزار و ۳۱۲ مورد در انتظار تکمیل مدارک توسط متقاضی، یک هزار و ۶۴ مورد انصراف و هشت هزار و ۱۹۲مورد رد درخواست شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: از مجموع مجوزهای صادر شده در این مدت، ۱۴ هزار و ۱۷۷ مورد مربوط به مجوزهای ثبت محور(اعلانی) بوده است.

۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶

برچسب‌ها