خوزستان از نظر جذب اعتبارات کمترین مانده برگشتی را نسبت به سنوات قبل از سال ۱۴۰۳ دارد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان در جمع کارکنان معاونت نظارت مالی با تقدیر از کارکنان اداره خزانه استان اظهار داشت: خوشبختانه در جذب اعتبارات تملک دستگاه های اجرایی استان در سال ۱۴۰۳، کمترین مانده برگشتی را نسبت به سنوات قبل داشته ایم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان، امید احمدی افزود: همواره رسالت ما مشارکت در خدمت به مردم و سهیم شدن در خدمت رسانی از قبیل توزیع عوارض آلایندگی، مسئولیت های اجتماعی شفاف و به موقع بوده است و هنگامی که قرار است در تصمیم گیری و تصمیم سازی استان سهم عمده ای داشته باشیم زحمت های مضاعفی بر همکاران ما تحمیل می شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان بیان کرد: گرچه از سال ۱۴۰۲ مسئولیت ها و وظایف جدیدی به این اداره کل محول شد ولی افتخار خدمت نیز برای ما حاصل شده و منطقی است که ادارات کل امور اقتصادی و دارایی استان ها در تصمیم گیری این حوزه و مباحث، مشارکت و اطلاعات آنها در لحظه و به روز باشد.

احمدی تصریح کرد: با انتصاب هر ذیحساب برای شهرداری های استان ارتباط و تعامل خوبی بین این اداره کل و شهرداری ها ایجاد شده است که از این نظر نیز شمولیت دستگاه و دامنه نظارت و شفافیت بر منابع و موضوعات مالی در حوزه شهرداری ها نیز گسترش پیدا کرده است و این اداره کل در خدمات رسانی به تمامی دستگاه های اجرایی و نهادهای عمومی نیز به نوعی هم افزایی و همکاری است که این خدمات رسانی نصیب همکاران ما در استان شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان گفت: همکاران ما بیشتر در خزانه و معاونت اقتصادی ارتباط گسترده ای با محیط بیرونی و سایر دستگاه های اجرایی دارند که این ارتباط نشان می دهد  همیشه جای کار و خدمت برای مردم در همکاران ما وجود دارد و خدمت رسانی بیشتر گرچه منجر به کار مضاعف می شود ولی کارکردن احساس خوبی ایجاد می کند و همکاران ما همیشه شوق خدمت گذاری و انجام وظیفه به موقع و شفاف را دارند.

وی با اشاره به مطالبات منطقی و به حق مردم بیان کرد: باید به فکر مردم و این جوانان که سرمایه اصلی مملکت هستند باشیم و به فکر اشتغال و آینده آنها باشیم و این مردم همواره ثابت کرده اند در سختی ها و بزنگاه های تاریخی در کنار نظام بوده اند و تمام قد از کشور و میهن دفاع کرده اند.

احمدی شرح داد: دولت با پرداخت یارانه به مردم و حذف ارز ترجیحی به دهک های مدنظر باعث شفافیت و عدالت در پرداخت یارانه شده است که در نهایت یکسان سازی نرخ ارز باعث ایجاد رقابت سالم در عرضه کالا و خدمات می شود و همچنین باعث شفافیت و جلوگیری از هر گونه رانت در ثبت سفارش و موارد این چنینی می شود.

۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴

برچسب‌ها