به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی استان یزد، سید علی مدنی زاده در نشستی در جمع اصناف و صاحبان صنایع و فعالان اقتصادی استان یزد که در محل وزارت اقتصاد برگزار شد از اجرای ساختار جدید اعتباری برای پرداخت تسهیلات به اقشار مختلف خبر داد.
وی گفت: در مرحله اول همزمان با عید مبعث حضرت رسول (ص) پرداخت تسهیلات به معلمین اجرایی خواهد شد و به تدریج سایر قشرها مشمول آن خواهند شد.
وی اظهار داشت: با اجرای این طرح مسائل و مشکلات فراروی سرمایه در گردش از بین خواهد رفت و دشواری های دریافت تسهیلات رفع خواهد شد و روند و فرایندها تسهیل خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه وزارت اقتصاد متصدی فضای کسب کار و بخش خصوصی است افزود: در خصوص حساب شرکت ها تکلیف و الزام این است که به استان ها منتقل شوند و در همین راستا ما شعبه بانک ها را در استان ها افزایش خواهیم داد تا این شرکت ها بتوانند از خدمات بانکی بهره مند شوند.
وی ثبات بازار و تک نرخی کردن ارز را از دیگر سیاست های اقتصادی دولت و از برنامه های بانک مرکزی خواند و با اشاره و سیاست حذف یارانه ارز ترجیهی افزود: در شرایط فعلی در دوران گذار قرار داریم و با عبور از آن، بازار به آرامش خواهد رسید.
وی گف: با این سیاست سود و منافع حاصل از حذف ارز ترجیحی به خود مردم بر می گردد و جلوی فساد گرفته میشود.
وی از تلاش تیم اقتصادی دولت برای رفع ناترازی انرژی خبر داد و گفت: تلاش داریم تا این ناترازی در تابستان سال آینده برطرف،شود و در این زمینه پنل خورشیدی در دستور کار است
اصناف، صاحبان صنایع و فعالان اقتصادی استان یزد در این نشست مسائل و مشکلات حوزه های ارزی، صادرات و واردات، مالیاتی و بانکی را با وزیر اقتصاد در میان گذاشتند.