به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی فارس ، در راستای تقویت تعامل میان دستگاه های اجرایی و شهروندان، همزمان با هفتاد و هفتمین شب حماسه خیابانی و تجمعات شبانه مردم شیراز در حمایت از اقتدار ایران اسلامی؛ شامگاه شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه از ساعت ۲۰:۳۰ الی ۲۲:۰۰ در میدان امام حسین(ع)، پانزدهمین برنامه موکب میز ارتباطات مردمی با حضور مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان فارس برگزار شد.

در این میز ارتباطات مردمی شبانه، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان فارس به همراه معاون اقتصادی اداره کل، حضور داشت و در دیداری صمیمی به صورت چهره به چهره با مراجعهکنندگان دیدار و گفتگو کرد و به سئوالات و مطالبات مطرح شده مراجعین، پاسخ داد.
درخواست تسهیلات از جمله مواردی بود که در این میز ارتباطات مردمی توسط مراجعین مطرح شد. تعداد ۱۵ مورد خاص، مشخصات خود را در فرمهای مربوطه جهت پیگیری تا حصول نتیجه، ثبت کردند.