امضای تفاهم نامه بومی سازی ستاد اقامه نماز و اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز در سال 1405

تفاهم نامه بومی سازی برنامه های ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز میان اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز و ستاد اقامه نماز این استان با حضور مدیرکل امور اقتصادی و دارایی البرز، حجت الاسلام و المسلمین مرادی مدیر ستاد اقامه نماز استان و دبیر اقامه نماز این اداره کل، در محل اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز ؛ فرزین بهنامی فر مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز به ظرفیت های موجود در این اداره کل برای همکاری با ستاد اقامه نماز استان اشاره کرد و گفت: اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز آمادگی کامل دارد تا در اجرای برنامه های مرتبط با ترویج فرهنگ نماز همکاری لازم را به عمل آورد.

وی با ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهم نامه افزود: هرگونه همراهی و پشتیبانی از برنامه های نماز در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز مورد توجه قرار خواهد گرفت و در این مسیر از تمام ظرفیت های اداره کل استفاده خواهیم کرد.

بنابراین گزارش، حجت الاسلام  و المسلمین مرادی مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز نیز ضمن تشریح اهداف و اهمیت بومی سازی برنامه های فرهنگی و نمازی، به نقش تفاهم نامه های همکاری در راستای توسعه و تعمیق فرهنگ اقامه نماز در دستگاه های اجرایی اشاره کرد و گفت: اجرای برنامه های مشترک و متناسب با ظرفیت های هر دستگاه می تواند زمینه ساز ارتقای فرهنگ دینی و معنوی در محیط های اداری و ترویج فرهنگ نورانی نماز باشد.

در ادامه این نشست، طرفین بر گسترش همکاری های مشترک تاکید کرده و مقرر شد اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز در برگزاری برنامه های آموزشی و فرهنگی ستاد اقامه نماز مشارکت و همکاری لازم را داشته باشد.

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۷
آخرین بروزرسانی: ۹ تیر ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۰

برچسب‌ها