جلسه شورای هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در استان کهگیلویه و بویراحمد در تیرماه 1405

برنامه ریزی جهت شرکت کارکنان دستگاههای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در مراسم تشییع رهبر شهید و راهکارهای بررسی درآمدهای عمومی استان

به‌منظور هماهنگی و برنامه‌ریزی برای حضور کارکنان در مراسم تشییع ودر راستای پایش و ارزیابی وضعیت درآمدهای عمومی استان و با هدف ارتقای عملکرد وصول درآمدها و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی،جلسه‌ای با حضور مدیران دستگاههای مرتبط برگزار شد.جلسه با تلاوت قرآن و خوشامدگویی آقای شریف پور مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان  و  پخش کلیپ رهبر شهید شروع شد.

آقای شریف پور در این جلسه نسبت به برنامه ریزی دستگاههای تابعه جهت شرکت همکاران خود در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید تاکید و اعلام کردند که  همکاریهای لازم با این کارکنان انجام گیرد تا بتوانند در این مراسم معنوی شرکت کنند.

 در  ادامه جلسه نسبت به بررسی درآمدهای عمومی استان گزارش عملکرد درآمدهای عمومی استان و مقایسه آن با اهداف مصوب مورد بررسی قرار گرفت.

میزان تحقق درآمدها به تفکیک منابع و دستگاه‌های اجرایی و شناسایی چالش‌ها و موانع مؤثر بر وصول درآمدهای عمومی و بررسی راهکارهای افزایش کارایی و بهبود فرآیند وصول درآمدها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۶
آخرین بروزرسانی: ۱۳ تیر ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۶