جلسه با تلاوت قرآن کریم آغاز گردید.
جلسه ابتدا با صحبت های آقای دکتر عسکری معاون محترم استاندار شروع شد.
در این جلسه راهکارهای توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی و دامپروری، افزایش تولید شیر خام، ایجاد اشتغال و تقویت زنجیره ارزش محصولات دامی، بررسی فرصتهای سرمایهگذاری و الزامات اجرای طرح احداث گاوداری ۵ هزار رأسی گاو شیری در منطقه سقاوه با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی، سرمایهگذاران و کارشناسان ذیربط مورد بررسی قرار گرفت .
در این جلسه معرفی طرح و بررسی ابعاد فنی، اقتصادی و مالی پروژه و بررسی مکانیابی، تأمین زمین و زیرساختهای موردنیاز (آب، برق، گاز، راه و سایر خدمات) و همچنین بررسی نحوه تأمین مالی، مشوقها و تسهیلات قابل ارائه به سرمایهگذار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
استاندار ضمن تأکید بر اهمیت توسعه سرمایهگذاری بهعنوان یکی از ارکان رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال و افزایش تولید، بر حمایت همهجانبه از سرمایهگذاران و تسهیل اجرای طرحهای سرمایهگذاری در استان تأکید کرد.