به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان، در این دیدار مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان با تاکید بر تعامل دستگاه ها، تعیین تکلیف اموال دستگاه ها در جهت توسعه شهری و یا تکمیل پروژه های نیمه تمام استان را یک ضرورت خواند.
محمدرضا کاظمی افزود: اموال دولتی یک امانت نزد مدیران است و این اموال عمومی باید برای همین مردم هزینه گردد؛ از این رو برخی حساسیت ها نسبت به حفظ اموال از سوی برخی مدیران ضرورت ندارد و اگر نیت مردمی باشد، قطعا نتیجه ی کار نیز مطلوب خواهد بود.
در ادامه جلسه مدیر کل آموزش و پرورش نیز با اشاره به تعامل بسیار مناسب بین مدیران دستگاه های اجرایی در استان، هر گونه فعالیت در جهت توسعه شهری و آموزشی و معنوی را مناسب ذکر کرد.
شهردار سمنان نیز ضمن تشکر از تعامل مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان، موافقت خود را جهت انجام فعالیت های آموزشی و کمک به اماکن مذهبی شهر سمنان اعلام کرد.
بحث و تبادل نظر در خصوص املاک اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان و توافق طرفین در خصوص تعیین تکلیف این اموال، از دیگر مصوبات این جلسه بود.