از شجره طیبه انقلاب تا شجره طیبه میناب، نهضت مبارزه با استکبار ادامه دارد و پاسداری از این مسیر، مسئولیتی همگانی است.

امید احمدی ضمن گرامیداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز از آحاد مردم جهت شرکت در راهپیمایی این روز دعوت به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان متن پیام صادر شده مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان به شرح ذیل است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

سیزدهم آبان‌ماه، یادآور سه رویداد بزرگ و سرنوشت‌ساز در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی است؛ تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، به خاک و خون کشیده شدن دانش‌آموزان انقلابی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ به دست دانشجویان پیرو خط امام (ره). این روز بزرگ، نماد بیداری، بصیرت و مقاومت ملت شریف ایران در برابر سلطه‌طلبی و استکبار جهانی است.

نسل جوان و آینده‌ساز کشور، با الهام از این روحیه استکبارستیزی، امروز نیز در مسیر عزت و استقلال میهن اسلامی گام برمی‌دارند. از فریاد استقلال‌خواهی امام خمینی(ره) در چهارم آبان ۱۳۴۳ تا حوادث سیزدهم آبان و شهادت دانش‌آموزان و معلمان مدرسه شجره طیبه میناب، پیام مقابله با سلطه‌طلبی و پاسداری از عزت ملت ایران همچنان زنده است. از شجره طیبه انقلاب تا شجره طیبه میناب، نهضت مبارزه با استکبار ادامه دارد و پاسداری از این مسیر، مسئولیتی همگانی است.

اینجانب، ضمن بزرگداشت یوم الله سیزدهم آبان، روزملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز، از آحاد مردم مومن و ولایتمدار استان خوزستان دعوت می نمایم، همانگونه که در تمامی صحنه‌های دفاع از انقلاب اسلامی حضوری مسئولانه و آگاهانه داشته اند این بار نیز با شرکت گسترده و پرشور در مراسم یوم‌الله سیزدهم آبان ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های والای بنیانگذار انقلاب اسلامی، رهبر شهید انقلاب و مقام معظم رهبری(حفظه الله)، برائت و انزجار خود را از استکبار جهانی اعلام نمایند.

امید احمدی

نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۰
آخرین بروزرسانی: ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۶

برچسب‌ها