سفرهای استانی نگاه دولت به استان‌های شمالی را عوض كرد‌

به گزارشروابط عمومي سازمان اموراقتصادي ودارايي مازندران،دكتر حسينيدر جلسه‌‌ شوراي اداري استان مازندران با ارسال پيام رئيس جمهور و اعضاي هيئت دولت به مردم استان مازندران اظهار داشت ميزان مشاركت مردم مازندران در انتخابات تاريخ ديگري را در انقلاب رقم زد.
وي با اشاره به اينكه با اين انتخابات باشكوه فرياد لبيك يا خامنه‌اي در تمام نقاط كشور طنين‌انداز شد خاطر نشان كرد: مردم مازندران در استقبال از سفرهاي استاني و حضورشان در انتخابات وفاداري خود را به نظام نشان دادند.
دكترحسيني با تاكيد تصميم دولت در تداوم برنامه سفرهاي استاني يادآور شد: دور سوم سفرهاي استاني از هفته جاري آغاز مي‌شود.
وي با اشاره به تاكيد دولت مبني بر تعيين وزير معين براي هر استان و پيگيري و بررسي مصوبات سفرهاي استاني خاطرنشان كرد: در اين سفرها روند پيگيري مصوبات با حضور مديران بررسي خواهد شد.
وزير امور اقتصادي و ‌دارايي با مهم خواندن مصوبات سفرهاي استاني اجرا و پيگيري آن را ديگر قسمت ديگر اين موضوع و تصميم دولت دانست.
وي با اشاره به اينكه در اين چهار سال گذشته 1400 كلاس درس در مازندران ساخته شده است بيان داشت: دور اول سفرهاي استاني دولت در مازندران به فعال شدن 96 درصد اين پروژه‌ها منجر شده است
وي با اشاره به اينكه بايد همه تلاش كنيم تا پرده‌ سبز از محروميت مازندران كنار گذاشته شود خاطر نشان كرد: يكي از مزيت‌هاي سفرهاي استاني آشنايي نزديك با مشكلات استان‌هاي بوده است كه در اين سفرها مديران ارشد كشور به واقعيت‌هاي مناطق محروم و غير‌محروم آشنا شدند.
وي با اشاره به توان محدود و نيازي بي‌شمار مطالبات مردم از مديران استان‌ها خواست تا مطالبات آنها اولويت‌بندي و به دولت اعلام شود.
وزير امور اقتصادي ودارايي از حل مشكل واحدهاي توليدي از طريق تسهيلات و منابع مالي خارجي خبر داد و ياد آور شد توسعه كشور فقط با بودجه و اعتبارات بانكي ميسر نخواهد شد بلكه استان‌ها بايد براي جذب منابع مالي خارجي تلاش كنند.
وي اعتبارات امسال مازندران را 280 ميليون تومان اعلام و تصريح كرد: اگر 10 درصد اين مبلغ براي جذب منابع خارجي هزينه شود مازندران مي‌تواند تا يك ميليارد دلار سرمايه‌گذاري خارجي جذب كند.
دكترحسيني در پايان گفت: ظرفيت اقتصادي مازندران بسيار بيشتر از توان بودجه آن است.

روابط عمومي سازمان اموراقتصادي ودارايي مازندران


تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۵:۰۴
آخرین بروزرسانی: