حمایت مجلس از امكان وثیقه‌گذاری سهام

به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا) به نقل از روابط عمومی سمات، محمدرضا پورابراهیمی، در خصوص وثیقه گذاشتن سهام بورسی، اظهار کرد: کمیسیون اقتصادی صد درصد موافق استفاده از سهام به عنوان وثیقه است چرا که سهام یکی از دارایی‌های قابل اتکا و باقدرت نقد شوندگی بالا است.

پورابراهیمی گفت: بانک‌ها می‌توانند با بکارگیری یک ضریب تعدیلی، سهام مردم را به عنوان وثیقه بپذیرند؛ استفاده از این نوع وثیقه و ضمانت می تواند به مردم بسیار کمک کند.

وی ادامه داد: بانک‌ها نیز از این نوع وثیقه بسیار استقبال می‌کنند چراکه سهام شرکت های زیر مجموعه بازار سرمایه با درصدی بالا و پایینی قابلیت نقد شوندگی بالایی دارند و این بسیار به نفع بانک است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین گفت: توثیق سهام برای آن دسته از مردمی هم که دارای سهام عدالت هستند نیز بسیار راهگشا است و می‌تواند به آنها کمک کند تا با حفظ ارزش سهام عدالت خود از مزایای یک اعتبار جدید مانند تسهیلات برخوردار شوند.

پور ابراهیمی در پایان تصریح کرد: سهام یک دارایی اهرمی در اقتصاد محسوب می‌شود و ضمن کمک به بازدهی سرمایه‌گذاری خانوارها، می تواند چرخ اقتصاد را نیز به حرکت درآورد.

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۶
آخرین بروزرسانی: