برگزاری نشست جهاد تبیین با محور جنگ شناختی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان: آگاهی‌بخشی و تبیین مستدل، مسئولیت مستقیم کارکنان دولت در شرایط کنونی است

نشست جهاد تبیین با محور بررسی حوادث اخیر کشور و راهکارهای مقابله با جنگ شناختی، با حضور مسئولان استانی و جمعی از مدیران و کارکنان اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی سیستان و بلوچستان در سالن مرکز خدمات سرمایه‌گذاری این اداره‌کل برگزار شد.
در این نشست که با حضور دکتر رضایی رئیس هیئت اندیشه‌ورز سازمان بسیج کارمندان استان، حجت‌الاسلام بامری مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در معاونت اقشار سپاه سلمان، سرهنگ حسینی فرمانده حوزه مقاومت بسیج صاحب‌الزمان (عج) و جمعی از کارکنان این اداره‌کل برگزار شد، آقای عباسعلی رضایی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بر اهمیت نقش دستگاه‌های اجرایی در مقابله با جنگ شناختی تأکید کرد.
وی جهاد تبیین را یکی از ضرورت‌های اجتناب‌ناپذیر در شرایط کنونی دانست و اظهار داشت: در فضایی که عملیات رسانه‌ای و القای ناامیدی به‌صورت هدفمند دنبال می‌شود، تبیین دقیق، منطقی و مستند مسائل، وظیفه‌ای مهم برای مدیران و کارکنان دولت به شمار می‌رود.
در ادامه، دکتر رضایی رئیس هیئت اندیشه‌ورز بسیج کارمندان استان، با اشاره به ابعاد مختلف حوادث اخیر، جنگ شناختی را تلاشی سازمان‌یافته برای تحریف واقعیت‌ها و تضعیف اعتماد عمومی عنوان کرد و افزود: مقابله مؤثر با این جنگ، نیازمند هوشیاری، تحلیل صحیح و انتقال آگاهانه اطلاعات به افکار عمومی است.
حجت‌الاسلام بامری نیز با تبیین ابعاد جهاد تبیین، بر نقش مؤثر آگاهی‌بخشی، بصیرت‌افزایی و پاسخ‌گویی مستدل در خنثی‌سازی فضاسازی‌های رسانه‌ای تأکید کرد و گفت: انسجام، همدلی و ایفای نقش فعال کارکنان نهادهای اجرایی، از مؤلفه‌های مهم در آرام‌سازی فضای روانی جامعه است.
در پایان این نشست، بر ضرورت هم‌افزایی، مسئولیت‌پذیری و حضور فعال کارکنان دستگاه‌های اجرایی در مسیر جهاد تبیین و مقابله با جنگ شناختی تأکید شد.

۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸