ه گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی فارس ، ایوب فرمرزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس در مصاحبه با روزنامه خبر جنوب ضمن اعلام اینکه پروانه های کسب و کار قدیمی و کاغذی فقط تا پایان اردیبهشت اعتبار دارند در خصوص شناسه یکتا و حذف پروانه های کسب کاغذی گفت : تا روز 20 فروردین 1403 حدود 13 هزار شناسه یکتا برای فعالین اقتصادی و کسبه محترم استان فارس از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور صادر شده است.
وی در ادامه افزود با توجه به تبصره (7) ماده (1) قانون تسهیل صدور مجوزها کلیه دارندگان پروانه های کسب قدیمی و کاغذی باید تا پایان اردیبهشت 1403 از طریق ورود به درگاه ملی مجوزها، پروانه کسب خود را به شناسه یکتا تبدیل کنند زیرا بعد از این تاریخ پروانه های کسب کاغذی فاقد اعتبار بوده در زمینه امور مالیاتی، بیمه ای و بانکی با مشکل مواجه خواهند شد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس همچنین گفت: کسبه محترم استان می توانند فقط با کد پستی محل پروانه کسب، شناسه صنفی و شماره سریال پشت کارت ملی ، تنها در 3 دقیقه و به صورت رایگان و با ورود به درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir مجوز الکترونیکی دریافت کنند.
ایوب فرامرزی همچنین اظهار داشت: با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، اگر صاحبان کسب و کارهایی فاقد مجوز الکترونیکی(شناسه یکتا) باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب و کار کشور نباشد برای دریافت خدمات در ادارات دولتی، بانکها و ... با مشکل مواجه خواهند شد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس در ادامه از آن دسته از کسبه محترم و فعالین اقتصادی حوزه اصناف استان که تاکنون موفق به دریافت شناسه یکتا نشده اند درخواست نمود تا با توجه به مهلت باقیمانده نسبت به دریافت شناسه یکتا برای واحد صنفی خود اقدام نمایند.