امكان حضور بیشتر مردم در اقتصاد با مولدسازی دارایی‌ها دولت

به گزارش روابط عمومی اقتصاد و دارایی استان کرمان صادق سلطانی نژاد با تاکید بر ضرورت اولویت‌بندی طرح‌های سرمایه‌گذاری در بُعد عملیاتی تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم، گفت:این موارد در قابل شرکت پروژه و تعاونی‌های عام بایستی برای جلب مشارکت مردم تعریف شود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌های دولت علاوه بر اینکه مستند به تکلیف قانونی بودجه‌های سنواتی است، شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، موضوع مولد سازی دارایی‌های دولت را بر مبنای مطالبه مقام معظم رهبری و البته یک ضرورت بر زمین مانده اقتصادی دنبال کردند.

سلطانی نژاد تصریح کرد:استفاده از پتانسیل‌های بازار سرمایه یک مزیت بسیار مهم دارد و آن‌ هم شفافیت بوده که در شرایط فعلی کشور از دغدغه‌های عموم جامعه است.

او گفت:بازار سرمایه به دلیل رویکرد کاملا شفاف، علمی و تخصصی، بستر بسیار مناسبی برای مولدسازی دارایی‌های دولت است، همچنین می‌تواند در موضوع ارزشگذاری دارایی‌ها و اموال کارساز باشد.

وی افزود:مولدسازی دارایی‌های دولت در ابتدای مسیر است و شناسایی، طبقه‌بندی و قیمت‌گذاری اموال در سال جاری بخش عمده‌ای از وقت هیئت مولدسازی را مصروف خود کرده است و به همین دلیل از آنجا که دولت بودجه سال ۱۴۰۳ را واقع گرایانه تنظیم کرده است میزان پیش بینی از درآمدهای حاصل از مولدسازی ۶۱ هزار میلیارد تومان انجام شده است.

۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴