در بیست و هفتمین جشنواره شهید رجایی:
اداره كل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی دستگاه منتخب در مولد سازی اموال شناخته شد
در متن این تقدیرنامه آمده است:
«جناب آقای غلامرضا نژاد حاجی
معاون نظارت مالی و رئیس خزانه معین استان
با سلام و تحیات
در جشنواره شهید رجایی که با هدف معرفی الگوی برتر سازمانی و سنجش میزان بالندگی و پویایی دستگاه های اجرایی در خدمت رسانی شد. مردم عزیز ایران اسلامی برگزار می شود، پس از ارزیابی عملکرد از سوی ستاد استانی جشنواره شهید رجایی در سال 1402 نمونه دستگاه منتخب در خصوص «مولد سازی اموال و دارایی های دولت» شناسایی و معرفی میشوید.
این موفقیت را به جنابعالی و تمام کارکنان شریف آن دستگاه تبریک میگویم و از همت، تلاش خالصانه و میتوان آن مجموعه را که منجر به پیشرفت و اعتلای استان و اثر واقعی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شد، با تشکر و قدردانی مینمایم.
امید است با استعانت از درگاه الهی و عنایات خاص حضرت ثامن الحجج (ع) در طریق ارزش و فضیلت خدمتی به مردم با تاسی از شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی عزیز، موفق و موید باشید.»
یعقوبعلی نظری
استان خراسان رضوی و رئیس ستاد جشنواره شهید رجایی استان خراسان رضوی