تحقق سه هدف طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان لرستان شاداب فر نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان لرستان تاکید کرد: وزارت امور اقتصادی و دارایی با ایجاد سامانه مدیریت هوشمند نان ( نانینو ) نسبت به مدیریت هوشمند مصرف آرد در کشور، نظارت بر نانوایان ( بازرسی ) و ثبت نام کسب و کارهایی که نیازمند مقدار متنابهی نان در روز بودند اقدام کرد. در این راستا کارتخوان‌های جدیدی با همکاری بانک سپه در کلیه نانوایی‌های فعال کشور نصب شد که همزمان امکان گزارش گیری از وضعیت جاری توزیع نان و مصرف آرد در کشور و همچنین برآورد یارانه تعلق گرفته به هر نانوایی را فراهم می‌کند.

وی گفت: تاکنون با پیگیری و اطلاع رسانی‌های متعدد وزارت امور اقتصادی و دارایی سه هدف مورد نظر شامل، کاهش مصرف و عرضه خارج از شبکه آرد و نان، ترمیم اقتصاد نانوایان و نظارت بر مصرف آرد (و گندم) صرفاً برای طبخ نان مورد نیاز مردم، با موفقیت محقق شده است.

شاداب فر افزود: پس از گذشت بیش از یکسال از شروع طرح، اهداف مورد نظر هوشمندسازی یارانه آرد و نان در کشور، استقرار موفق سامانه، نصب کامل کارتخوان‌ها و فراهم آمدن امکان نظارت کامل و لحظه‌ای بر روند مصرف آرد و پخت نان در نانوایی‌های کشور محقق شده است.

وی اظهارداشت: از تیرماه سال جاری، در استان‌هایی از جمله لرستان، در محل فرمانداری مرکز استان (خرم‌آباد ) فردی مستقر و پاسخگوی نانوایان، مردم (مشتریان) و کسب و کارها خواهد بود. علاوه بر این نظارت عالی بر روند توزیع آرد و طبخ نان و تامین نان مردم، کماکان بر عهده شورای آرد و نان استان است.

۱۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۳