مدیر كل امور اقتصادی و دارایی استان چهار محال و بختیاری: ثبت درخواست تهاتر بدهی ها و مطالبات پیمانكاران به مبلغ 1 هزار و 232 میلیارد ریال در استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان تهمتن عبداللهی با اشاره به جزء (1) و (2)بند(ع)تبصره (2) قانون بودجه سال جاری کل کشور گفت:در صورت درخواست متقاضیان، مطالبات قطعی اشخاص حقیقی و حقوقی از دولت که در چهارچوب قوانین و مقررات تا پایان سال 1402 ایجاد شده است با بدهی اشخاص یادشده  که تا پایان سال 1402 ایجاد شده است به سازمان امور مالیاتی  کشور یا بانک ها و مؤسسات اعتباری تسویه می شود.

 عبداللهی افزود اشخاص متقاضی می توانند ابتدا با مراجعه به پورتال مرکز مدیریت بدهی های عمومی و روابط مالی دولت به نشـانی http://iridmo.mefa.ir نسـبت به اخذ فرم درخواسـت تهاترو مطالعه مســتندات مندرج در پورتال مذکور اقدام و سپس بر اساس دستورالعمل و بخشنامه های ذی‌ربط، با مراجعه به دستگاه بدهکار، نسبت به شروع فرایند تسویه و تهاتر اقدام نمایند.

وی از ثبت درخواست تهاتر بدهی ها و مطالبات پیمانکاران به مبلغ 1 هزار و 232 میلیارد ریال در استان خبر داد و افزود 1 هزار و 72 میلیارد ریال بدهی به بانکها و موسسات اعتباری و 160 میلیارد ریال بدهی مالیاتی است.

 

۱۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۴