به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی، مرتضی ذاکریان در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به شهادت جمعی از هموطنان مظلوم در حملات رژیم صهیونیستی، ضمن تسلیت این حادثه تلخ و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: هفته فرهنگ مالیاتی فرصتی برای قدردانی از تلاشهای همکاران سختکوش در حوزه اقتصادی و خدمات عمومی است.
وی با اشاره به اجرای پویش ملی تصادف از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ با شعار «بیمه ایران تعطیل نیست»، گفت: این طرح ابتکاری که با حمایت رئیسجمهور و همراهی وزارت اقتصاد کلید خورد، با هدف کاهش تصادفات جادهای، حمایت از هموطنان آسیبدیده و ارتقای فرهنگ رانندگی ایمن اجرایی شد.
ذاکریان افزود: در ایام نوروز، بیمه ایران با استقرار در مبادی ورودی استان، بازارچههای نوروزی و هفت خانه صنایعدستی در شهرستانها، بهصورت رایگان به ارائه مشاوره و خدمات بیمهای پرداخت و در این مدت، ۱۳۲۸ پرونده خسارتی تشکیل شد که در مجموع ۷ میلیارد تومان خسارت پرداخت گردید.
وی همچنین از صدور ۲۴ میلیارد تومان بیمهنامه در بازه ۲۰ روزه اجرای پویش خبر داد و گفت: نمایندگیهای بیمه ایران در این ایام، بدون وقفه فعال بودند تا پاسخگوی نیاز مردم باشند.
پوشش بیمهای خطر جنگ و آتشسوزی در منازل مسکونی
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی در ادامه از ارائه پوشش جدید بیمهای برای خطرات جنگ و آتشسوزی در منازل مسکونی خبر داد و افزود: این طرح با ابتکار بیمه ایران و تأکید وزیر محترم اقتصاد و دارایی در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی و آمادگی برای بحرانهای احتمالی اجرا شده است.
ذاکریان گفت: طی مدت اخیر، ۱۶۸ بیمهنامه بدنه به ارزش ۲۶۶ میلیون تومان و ۹۴ بیمهنامه آتشسوزی با مجموع حق بیمه ۱۸۲ میلیون تومان در استان صادر شده که نشان از استقبال مردم و عملکرد مؤثر همکاران بیمهای دارد.
رشد ۵۰ درصدی پورتفو و پیشتازی از برنامه بودجهای
وی با اشاره به رشد ۵۰ درصدی پورتفوی بیمه ایران در استان در سه ماهه نخست سال جاری افزود: عملکرد استان فراتر از پیشبینیهای بودجهای بوده و این نتیجه تلاش شبانهروزی همکاران در اقصی نقاط استان است.
ذاکریان با اشاره به اقدامات زیرساختی نیز گفت: به منظور ارتقای کیفیت خدمات، استعلام خرید دوربینهای جدید نظارتی با کیفیت مناسب انجام شده و بهزودی نصب آنها آغاز خواهد شد. همچنین در حوزه ایمنی، اقدامات لازم برای نصب حفاظ ایمن در محوطه شرکت انجام شده است.
وی همچنین با اشاره به زمین بلااستفاده در ضلع شرقی ساختمان بیمه ایران در بیرجند گفت: موضوع به شهرداری اطلاع داده شده و پیگیریها برای تعیین تکلیف و بهرهبرداری از این فضا در حال انجام است تا از ایجاد آسیب به ساختمان جلوگیری شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی در پایان با تقدیر از تلاش تمامی همکاران و نمایندگان بیمه ایران در استان، افزود: نگاه ویژه استاندار به حوزه اقتصادی و پشتیبانی جدی از مأموریتهای بیمهای، زمینهساز این موفقیتها بوده است.